Skill mismatch and job satisfaction - Izakovičová, Michaela
Charakteristika a vyjadrenie ukazovateľov spokojnosti so zamestnaním a nezhode v zručnostiach. Zamestnania rozdelené podľa metodiky PIAAC (Programme for the International Assessment of Adult Competencies) od OECD.