Information Security Management System of E-business - Korček, František
ISMS (Information Security Management System) podľa štandardu ISO/IEC 27001:2005 založený na modeli PDCA. Analýza a manažment rizika a implementácia ISMS v malých a stredných podnikoch. Prevencia a ochrana informácií.