Risk management and its contemporary importance - Sedláková, Iveta
Základné členenie rizík. Metódy používané pri analýze rizík (DELPHI, MOSAR, FTA, PHA, HRA, ETA, FMEA, HAZOP, WHAT-IF?). Riadenie a hodnotenie rizík v podniku.