Transformation of the International Monetary Fund: Reform of Member Quotas and Governance Reform - Kováčová, Jana
Motivácia a ciele reformy MMF. Spôsoby výpočtu členskej kvóty. Pozícia USA a európskych krajín členskom zastúpení v MMF pred a po reforme r. 2010.