Countercyclical Capital Buffer – First experiences and challenges of the implementation - Majcher, Peter
Countercyclical Capital Buffer (CCB) proticyklický kapitálový vankúš prijatý v dohodách Basel III. Pozorovanie na príkladoch implementácie vo Švajčiarsku a Nórsku. Ukazovatele a ciele pre rozhodnutia o CCB. Náklady a benefity zo zavedenia opatrenia. Sektorové kapitálové požiadavky CCB.