Talent manažment ako nástroj rozvíjania schopnosti zamestnancov - Beňová, Martina
Ľudské zdroje ako hlavné elementy v zabezpečení cieľov podniku. Definície pojmu talent. Talent manažment. Stratéga talent manažmentu. Kľúčové procesy v talent manažmente.