Analysis of the demand for labor of academics in Slovakia - Pleva, Michal, 1989-
Pracovné požiadavky občanov SR podľa dosiahnutého stupňa vzdelania. Zostavený Error correction model (model opravy chýb - odchýlok). Závislosť absolventov od pracovnej pozície vyjadrená v HDP, hrubom fixnom kapitále, reálnych mzdách a preoduktivite práce.