<The> Relationship between Capital Markets and Real Economic Growth - The Graphical Analysis - Prno, Róbert
Potvrdenie hypotézy o prínose kapitálových trhov do ekonomického rastu krajiny, avšak len v rozvinutých ekonomikách. Vývoj finančných systémov a rast kapitálových trhov.