Population Ageing, Labour Force Participation and Retirement Age - Pružinský, Patrik
Prehľad štatistík starnutia populácie. Zmeny v očakávanej dĺžke života. Meranie starnutia. Miera participácie na trhu práce. Posúdenie kvality penzijného systému.