Change in overall progressivity of direct personal taxation after 2013 tax reform in Slovakia - Remeta, Ján
Daň z príjmu na Slovensku, progresívna po r. 2013 a ďalšie fiškálne opatrenia vlády za účelom zmiernenia príjmových disparít na Slovensku. Pokles progresivity predovšetkým z dôvodu obmedzenia manželského príspevku. Krivka Lorenzova, Kakwani index, Giniho koefiecient.