Modelling wages by using quantification of skills - Sarvašová, Zuzana
Rozšírený Mincerov model adekvátnej mzdy využitím ukazovateľov zručností. Využitá databáza PIAAC klasifikácie pracovných miest na základe zručností (Programme for the International Assessment of Adult Competencies).