Selected problems of data mining in social networks - Sihelský, Patrik
Charakteristika základných modelov sociálnej siete. Výzvy pri získavaní dát zo sociálnych sietí. Problém straty súkromia a zákony pre jeho ochranu. Zisk dát z multirelačných sociálnych sietí.