<The> Automation of Sales and Purchasing Activities - Sitášová, Jana
Motivačné a hodnotiace systémy personálu pre predaj a nákup za účelom rastu obchodu. Automatizácia predaja a nákupu ako aktuálny manažérsky trend. Výhody systému.