Analysis of Influence of Selected Sources of Skills on Literacy Score - Smrčková, Jana
Všeobecný lineárny model analýzy prítomnosti, sily a smeru miery ukazovateľa vplyvu na úroveň sčítanosti obyvateľa. Využitá databáza PIAAC (OECD) - klasifikácia zručností jednotlivca.