Mobbing at workplace and its impact on employee performance - Divincová, Alexandra
Definícia mobbingu, príčiny mobbingu na pracovisku a jeho dôsledky. Formy mobbingu a faktory ovplyvňujúce pracovný výkon. Vplyv mobbingu na zdravie a výkonnosť zamestnancov.