Assessment of Slovak social housing policy in terms of vertical and horizontal equity - Szüdi, Gábor
Definícia horizontálnej a vertikálnej spravodlivosti. Komparácia bytových politík posledných troch desaťročí na Slovensku. Porovnanie charakteristík bytovej politiky v krajinách západnej a stredovýchodnej Európy.