Management of the retail processes by the tools of marketing - Toman, Marian, 1970-
Priestorový marketing (geomarketing, spatial marketing) a nástroj GIS (geographic information system) ako zdroj inovačnej stratégie. Maloobchodné lokácie a GIS - modelovanie. Reklama a marketing manažment v maloobchode.