Correlation Analysis of the Capital Gains Taxes and Cross-border M&As in Countries of V4 - Záhumenská, Miroslava
Kapitálová daňová sadzba a HDP p.c. (PPS) v korelácii s objemom fúzií a akvizícií. Faktory analýzy: index EURIBOR, index vnímania korupcie, priame zahraničné investície na zelenej lúke (greenfield), cenová hladina.