Podnik v čase neistoty - Šabíková, Ingrid
Prostredie podniku v čase krízy. Duálna ekonomika v Slovenskej republike. Vnútorná prestavba podniku. Podnikový kontroling a manažérsky informačný systém. Účtovný informačný systém. Využite metódy BSC v riadení podniku.