Public procurement in the Slovak Republic - Bocková, Lucia, 1978-
Regulácia verejného obstarávania v Slovenskej republike. Analýza legislatívneho rámca pre zadávanie verejných zákaziek na území Slovenskej republiky. Zákon č. 25/2006 Zb., zákonov o verejnom obstarávaní. Právne predpisy verejného obstarávania v Európskej únii.