Attitude of relevant political representation to the European Union - Borošová, Lucia
Politická reprezentácia predstavuje jednu z najdôležitejších prvkov základnej charakteristiky demokracie. Voľby do Európskeho parlamentu v Českej republike a v Slovenskej republike a nedostatok informácií o aktivitách svojich volených zástupcov v Európskom parlamente.