Slovak experience of the European Monetary Union - Držka, Michal, 1989-
Desať rokov členstva Slovenska v Európskej únii z menového hľadiska. Proces prijatia jednotnej meny s možnými výhodami a nevýhodami. Hospodársky rozvoj Slovenska v eurozóne, respektíve po roku 2009.