Ten years in the EU - foreign direct investment inflows to the Czech Republic and Slovakia - Dudáš, Tomáš, 1976-
V čase vstupu do EÚ sa zvýšil prílev priamych zahraničných investícií, ktoré boli často uvádzané ako jeden z hlavných ekonomických výhod členstva. Očakávania a hodnotenie členstva Slovenska a Českej republiky v Európskej únii a prílevu priamych zahraničných investícií.