Migration policy in the Slovak Republic - Galanská, Nina
Súčasná migračná a integračná politika a politické udalosti na medzinárodnej úrovni. Právne dokumenty v oblasti migrácie a azyl. Teoretické prístupy k migračnej a integračnej politike.