Development of the foreign trade of Slovak Republic - Grančay, Nóra
Analýza slovenského zahraničného obchodu pred a po vstupe do Európskej Únie v roku 2004. Zmeny v teritoriálnej a komoditnej štruktúre a hlavné obchodné ukazovatele.