Common agriculture policy of the European Union and its influence on the Czech and Slovak Republic - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Nová podoba spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie po roku 2014 a zabezpečenie plnenia cieľov spoločnej poľnohospodárskej politiky v zmenenej podobe. Odstránenie diskriminačných podmienok pre nové členské štáty EÚ.