Trade finance in the Czech and Slovak Republic - Jančíková, Eva, 1960-
Analýza príčin nedostatočného využitia akreditívov vo vývoze Slovenskej republiky a Českej republiky. Potreba zmeniť prístup k používaniu akreditívu v súvislosti s potrebou diverzifikácie vývozu do krajín mimo európsky región.