Elections to the European Parliament in the Czech and Slovak Republic - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Voľby do Európskeho parlamentu sa konali vo všetkých 28 krajinách Európskej únie v máji 2014. Príčiny nízkej volebnej účasti (nižšej ako 20 percent) do Európskeho parlamentu v Českej a v Slovenskej republike.