Effect of Selected Production Factors of the Stretch Film on Its Extensibility - Pacana, Andrzej
Liatie lineárneho d polyetylénu, lepidla a predzmesi v priemyselnom procese na vytváramie 5-vrstvových strečových fólií, vznikajúcich extrúziou. Vplyv materiálu komponentov na rozťažnosť filmu. Rozťažnosť sa zvyšovala so zvyšujúcim sa prúdom lepidla a so znižovaním prúdom predzmesi.