Reform of the stability and growth pact its implementation in the Czech and the Slovak Republic - Lipková, Beata
Podstatné zmeny, ktoré priniesla reforma v preventívnej a nápravnej časti Paktu stability a rastu, so zameraním sa na základné pravidlá zhody, týkajúcie sa dodržiavania kritérií vládneho deficitu a verejného dlhu v Českej republike a na Slovensku.