Slovak foreign policy after the accession to the European Union - Mattoš, Boris, 1977-
Spoločná bezpečnostná a obranná politika, spoločná zahraničná a bezpečnostná politika a európska susedská politika. Rozvojová spolupráca zahraničnej politiky po desiatich rokoch členstva SR a ČR v Európskej únii.