Výzvy a trendy vo vzdelávaní o sociálnej ekonomike - Pongráczová, Eva, 1971-
Vzdelávacie programy o sociálnej ekonomike v zahraničí. Predmet Sociálna ekonomika ako súčasť študijného programu Sociálny rozvoj a sociálna politika na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Mäkké faktory sociálneho podnikania. Prípadové štúdie na seminároch.