Sebauvedomenie a otvorenosť. K rekonštrukcii fenomenologického prístupu v psychoterapii - Sucharek, Pavol
Fenomenologický prístup v oblasti psychoterapeutickej praxe. Terapeutické prístupy s dôrazom na hlavné kategórie celého procesu sebauvedomenia a otvorenosti.