Consequences of socio-technological change on the demand of services and the development of innovative systems - Čukanová, Miroslava, 1984-
Dopady sociálnych a technologických zmien na spoločnosť. Strategické technologické trendy pre rok 2014. Zmeny v dopyte po službách v sektore hotelierstva a turizmu. Inovačné systémy v stratégii Európa 2020.