Business environment and stock market integration: preliminary results from CEE countries - Baumöhl, Eduard, 1982-
Využitím panelovej regresie analyzovaný vzťah pohybov na akciových trhoch a vývojového štádia podnikateľského prostredia v krajinách SVE a Nemecka pomocou indexu "ease of doing business".