Product development and innovations: a twisty road for marketers - Faith, Ladislav
Typy inovácií v teórii vývoja produktu. Jednoduchosť produktu pre viacero krajín s protichodnými zákazníckymi požiadavkami. Inovačné kritériá štúdie: odlišnosť, relevantnosť a trvácnosť produktu.