Seniors as Clients in Tourism - Krescanková, Michaela
Prieskum v potrebách seniorov z pohľadu využitia ich voľného času. Analýza životného cyklu, etáp života a atraktivít turistického ruchu. Možnosti nastavenia marketingovej stratégie cielenej na seniorov.