Banky a charita patří k sobě - Janda, Josef
Akým spôsom, komu a v akých finančných reláciách banky pomáhajú. Rozdelenie bánk do skupín podľa podporovaných projektov a dobročinnosti. Filantropia bánk v ČR a jej medializácia.