Innovation Activity and Enterprises' Size - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Analýza vzťahu medzi veľkosťou podniku a jeho inovačnou aktivitou. Analýza sa uskutočnila v rokoch 2008-2012 v rámci ôsmich priemyselných odvetví na Slovensku.