Vedľajšie vety v nemeckomm odbornom ekonomickom texte VI. Spôsobové vety - Flochová, Eleonóra
Spôsobové vety prostriedku v nemeckom jazyku. Spôsobové vety prostriedku uvedené spojkou indem. Spôsobové vety uvedené spojkou dass. Obmedzovacie vety.