Medzinárodné vzťahy a meniaca sa diplomacia - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Krátky historický exkurz, charakteristika základných znakov diplomacie jednotlivých zlomových období a zmeny v diplomatickej agende súčasnosti.