Ambush marketing during the 2014 Football World Cup in Brazil - Šupák, Juraj
Definícia a tri základné druhy parazitujúceho marketingu. Oficiálni sponzori FIFA a ich ochranné kritériá. Partneri, sponzori a národní podporovatelia šampionátu. Nike, Adidas, Coca Cola, Mc Donalds', Master Card a ďalší sponzori podujatia.