Nordic countries in the European integration processes - Tánczosová, Jana
Rozdielne načasovanie integrácie a úroveň integrácie severských krajín. Charakteristika integrácie Dánska, Švédska, Nórska, Islandu a Fínska. EFTA (European Free Trade Area) alebo EÚ? Maastrichtské kritériá a eurozóna.