Dávky v hmotnej núdzi - situácia na Slovensku - Martinák, Dávid
Vývoj a stav v DHN od roku 2010. Poberatelia dávok v hmotnej núdzi, nezamestnaní poberatelia, štruktúra ich domácností. Motivačný charakter pomoci v hmotnej núdzi.