Market of consulting services - Paráková, Romana
Definícia a obsah poradenstva. Poradenské subjekty a ich služby. Predplatitelia a poskytovatelia poradenských služieb. Vlastnosti kvalifikovaného poradcu a členenie poradenských organizácií.