Po voľbách - kam a ako pôjde Ukrajina? - Škvrnda, František
Nejasnosti okolo bližšej aj vzdialenejšej budúcnosti Ukrajiny. Víťazstvo proeurópskych síl v parlamentných voľbách. Otázka, do akej miery bude pokračovať vonkajšie zasahovanie zo Západu do vývoja na Ukrajine.