Globálne súvislosti občianskej vojny na Ukrajine - Škvrnda, František
Občianska vojna na Ukrajine. Tlak USA na ovplyvňovanie vývoja na Ukrajine v politickej a bezpečnostnej oblasti. Parlamentné voľby, nová vláda. Prehlbovanie krízy. Schválená dohoda o asociácii k EÚ.