Vplyv legislatívnych zmien a vývoj počtu niektorých foriem podnikania na Slovensku - Ivaničková, Mariana, 1977-
Charakteristika podnikania v podmienkach SR. Legislatíva a právne normy súvisiace s podnikaním.