Virtual Currencies - New Phenomenon of Financial Market - Skalák, Pavol
Koncept virtuálnej meny sa začal používať hlavne od roku 2008, kedy bol zavedený Bitcoin. Článok analyzuje pozitíva a negatíva virtuálnej meny a zameriava sa na vývoj vybraných virtuálnych mien - Bitcoin a Litecoin. Trhová kapitalizácia virtuálnych mien.