Ferguson - ďalší medzník úpadku USA - Škvrnda, František
Dlhodobá ekonomická deregulácia a liberalizácia v USA a jej dôsledky. Protestné akcie. Ferguson v štáte Missouri - symbol ďalších veľkých nepokojov.